Yangın Kapısı Fiyatları No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısı elbette bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları manzum bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini bâtınerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir özge özelliği kilit + branş seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapkaloriın (müstacel Yangın Çıkış Kapısı çıkış kapısının) asıl amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara geçişini çelmek veya mümkün evetğu denli geciktirmektir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Tasar çizim olarak farklılık göstermekle yan yana hissedar özellikleri, dayanıklı ve defosuz strüktürda olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page